Hoe bezorg ik mijn melk, haarlokje, as?

In een postpakketje of luchtkussen enveloppe met daarin een (kolf)zakje, een flesje, een spuit, een ballon, … met ongeveer 10 ml melk.
Vergeet niet om je naam er duidelijk op te zetten. De melk mag vers of ontdooid zijn, zelfs melk die al jaren in de vriezer zit kan nog gebruikt worden.

Voor een as-juweeltje is 1/4 koffielepel as voldoende.

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst via de webshop of mail wordt je het juiste adres en de betaalgegevens meegedeeld.

Indien mogelijk mag alles ook binnengebracht worden in het atelier in Diepenbeek. Neem even contact op om hiervoor een afspraak te maken.

Je kan bij een bestelling ook de optie kiezen om een verzendingspakket aan te krijgen, hierin zit een buisje om te vullen en een voor-gefrankeerde enveloppe.
Deze optie kost €6 extra.

Hoe wordt mijn melk verwerkt?

Je melk ondergaat een hele reeks natuurlijke conservatieprocessen, die ervoor zullen zorgen dat ze niet slecht wordt.
Door deze processen krijgt de melk een “vlokkerige” textuur, dit is mooi te zien in het juweel.
Het hele proces is in combinatie met het smeden van het juweel zeer arbeidsintensief, reken dus ook op een levertermijn van ongeveer 3-6 weken, te beginnen vanaf de dag dat ik je melk en betaling ontvangen heb.

De melk in mijn juweel is niet perfect wit.

Na onze conservatie-behandeling krijgt je melk zijn definitieve kleur. Soms is dit wit, maar er kan ook wat geel of zelfs een blauwtintje inzitten. We willen dit liever niet bijwerken met witte kleurstoffen of parelmoer, omdat dit net is wat het juweel zo persoonlijk maakt.

Hoe zorg ik voor mijn juweel?

De zilveren juwelen kunnen oxideren wanneer ze in aanraking komen met parfum, zeep, zweet, … zelfs medicatie kan ervoor zorgen dat je juweel zwart wordt. Dit kan je zelf oplossen met zilverpoets.
De gouden juwelen moet je niet poetsen, deze blijven mooi.

Het melksteentje moet met zorg behandeld worden, let op met zeep, chloor, schoonmaakproducten, extreme hitte en directe zon.
Moest er toch iets misgaan kunnen we het juweel opnieuw vullen met melk, neem hiervoor contact op met ons via mail of het contactformulier.

Als je juweeltje weer wil laten stralen als nieuw kan je het door ons onder handen laten nemen, ook hiervoor kan je contact met ons opnemen.

Garantie.

Elk juweel krijgt 6 maanden garantie.
Na deze periode vragen we een kleine vergoeding voor herstellingen zoals een kapot slotje, overgetrokken ketting, …
Neem hiervoor contact met ons op.

Wil je graag meer informatie of heb je nog een vraag? Geef ons dan een seintje.

6 + 13 =

Pin It on Pinterest

Share This