Hoe werkt het?

Je wil graag een juweel bestellen met moedermelk, crematie-as en/of een haarlokje, maar je weet
niet goed hoe je eraan kan beginnen?

Hier is ons super-gestructureerd stappenplan:

1. Neem eens een kijkje in de webshop, misschien zit het juweel van jouw dromen hier wel bij, en kan je het in 1-2-3 bestellen.

2. Zit jouw ding er niet bij? Kijk dan eens tussen de foto’s op social media of onze website, en laat je inspireren. Hier kan je ook een pagina vinden met de juiste prijzen voor verschillende elementen, zo kan je zelf al uitrekenen hoeveel jouw juweel zou kosten.

3. Heb je intussen een idee van hoe je juweel er ongeveer uit mag zien? Misschien nog niet helemaal, maar weet je wel al welke elementen er in mogen zitten? Neem dan hier contact met ons op. 

4. An maakt enkele schetsen van jouw idee(ën).

4. Zit jouw droomjuweel tussen de schetsen? top! We bevestigen je bestelling en bespreken de juiste prijs en wachttijd. Indien het om een moedermelkjuweel gaat krijg je van ons een melkverzendpakket toegestuurd of je kiest voor het DIY-pakket.

5. Wanneer je juweel klaar is mag je het komen ophalen of we sturen het aangetekend naar je op.

Een afspraak maken om een ontwerp te bespreken is momenteel niet meer mogelijk.

Wil je graag een juweel bestellen met crematie-as? De stappen blijven ongeveer hetzelfde, maar indien je dit graag wil (en het ontwerp het toelaat) mag je zelf de asjes in het juweel komen doen. Wil je dit niet? Geen enkel probleem, dan doet An het voor je, met heel veel liefde.

 

 

Ben je toch niet helemaal tevreden over jouw juweel?  Laat ons dit zéker weten! We zullen er alles aan doen om dit voor je op te lossen, zodat je jouw juweel met een goed gevoel en veel liefde kan dragen.