Hoe werkt het?

Je wil graag een juweel bestellen met moedermelk, crematie-as en/of een haarlokje, maar je weet
niet goed hoe je eraan kan beginnen?

Hier is ons super-gestructureerd stappenplan:

1. Neem eens een kijkje in de webshop, misschien zit het juweel van jouw dromen hier wel bij, en kan je het in 1-2-3 bestellen.

2. Zit jouw ding er niet bij? Kijk dan eens tussen de foto’s op social media of onze website, en laat je inspireren. Hier kan je ook een pagina vinden met de juiste prijzen voor verschillende elementen, zo kan je zelf al uitrekenen hoeveel jouw juweel zou kosten.

3. Heb je intussen een idee van hoe je juweel er ongeveer uit mag zien? Misschien nog niet helemaal, maar weet je wel al welke elementen er in mogen zitten? Neem dan hier contact met ons op. 

4. An maakt enkele schetsen van jouw idee(ën).

4. Zit jouw droomjuweel tussen de schetsen? top! We bevestigen je bestelling en bespreken de juiste prijs en wachttijd. Indien het om een moedermelkjuweel gaat krijg je van ons een melkverzendpakket toegestuurd
waarmee je makkelijk 10ml verse of ontdooide melk kan opsturen naar ons atelier in Diepenbeek. Heb je een ring besteld? Dan zit er bij het pakketje ook een ringmaat-metertje. Als je van in de buurt bent mag je de melk ook gewoon binnenbrengen. Zit het ontwerp nog niet helemaal goed? Geen enkel probleem, we maken er nog een paar!

5. Wanneer je juweel klaar is mag je het komen ophalen of we sturen het aangetekend naar je op.

Wil je liever gewoon een afspraak maken bij An in het atelier in Diepenbeek? Dit kan hier. Neem gerust al wat melk, haarlokjes, … mee tijdens je afspraak. Het is handig als je al een idee hebt van wat je graag wil, maar niet noodzakelijk.

Let op: De afspraken zitten snel vol, dus het gaat meestal vlotter via email!

Wil je graag een juweel bestellen met crematie-as? De stappen blijven ongeveer hetzelfde, maar indien je dit graag wil (en het ontwerp het toelaat) mag je zelf de asjes in het juweel komen doen. Wil je dit niet? Geen enkel probleem, dan doet An het voor je, met heel veel liefde.

 

 

Ben je toch niet helemaal tevreden over jouw juweel?  Laat ons dit zéker weten! We zullen er alles aan doen om dit voor je op te lossen, zodat je jouw juweel met een goed gevoel en veel liefde kan dragen.